Nieuwe website!

tijd voor een nieuwe website!

Met veel trots en plezier presenteer ik mijn nieuwe website vol portfolio en informatie.

Kijk gerust rond en ik ben benieuwd wat jij er van vindt!

Wat betekent fotografie voor mij?

Fotografie betekent voor mij het creatief vertalen van emoties en inspiraties naar beelden. Ik voel me meer een beeldenmaker dan fotograaf. Bij het maken van een portret of reclame foto’s,  ben ik op mijn best als ik samen met opdrachtgevers kan werken aan het vertalen van ideeën of thema’s. Daarnaast beleef ik veel plezier aan het overbrengen van kennis via workshops en cursussen.

Wat is er te zien op de website?

Mijn website is vooral een portfolio, verdeeld in:

  • Portretten (in opdracht en vrij werk)
  • Commercieel werk (bedrijfs- en reclamefotografie)
  • Magazines (publicaties)
  • Art works (artistiek werk zoals BIKKELS)

Meer informatie?

Heb je een rondje gemaakt en heb je vragen of wil je een afspraak maken dan kan dat via de contactpagina.

Bedankt voor het lezen en groeten van Robin